LG показала нову прально-сушильну “вежу” WashTower Compact

Компанія LG Electronics представила на виставці IFA 2022 нове рішення для догляду за речами – комплекс WashTower Compact, що об’єднує в одному пристрої пральну та сушильну машини. Корисний домашній прилад об’єднав компактні габарити і просунутий набір інтелектуальних функцій для економії часу користувачів.

Новинка позиціонується як рішення для однієї чи двох осіб, здатне заощадити простір у будинку. Ширина та глибина пристрою зменшилися на 100 та 170 мм відповідно в порівнянні з моделлю LG WashTower (2019). При цьому місткість пральної машини збільшилася до 13 кілограмів, а сушильної – до 10 кг. Висота комплексу забезпечує зручний доступ до речей у сушінні у верхній частині корпусу.

Нове комплексне рішення LG виконане в єдиному дизайні та впишеться навіть у мінімалістичний інтер’єр. Панель керування Center Control розташована між пральною та сушильною машинами, що дозволяє легко керувати налаштуваннями.

Завдяки прямому приводу AI DD з інтелектуальними функціями пральна машина здатна визначати відповідний режим прання при кожному завантаженні, зменшуючи пошкодження тканини і продовжуючи термін служби речей. Функція Smart Pairing заощаджує час користувачів, синхронізуючи сушильну та пральну машини. Новинка також скорочує час прання (функція TurboWash 360) та сушіння (функція попереднього нагріву).

«Компактний дизайн і новітні інтелектуальні технології LG у прально-сушильному комплексі WashTower Compact забезпечують винятково зручний інтерфейс користувача. Ми будемо продовжувати прислухатися до споживачів та задовольняти їх різноманітні та мінливі потреби, розробляючи інтелектуальну, технологічну та дизайнерську техніку для покращення життя», – зазначив Лю Дже Чоль, президент LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG продемонструє свої нові продукти, включаючи WashTower Compact, на своєму виставковому стенді на заході IFA 2022 у Берліні на початку вересня 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.