Як відновити видалену переписку у Viber на смартфоні

Мабуть всі користувачі месенджера Viber зустрічались з проблемою видалення чатів. Проте, мало хто знає, що видалену переписку можна відновити за декілька хвилин за допомогою двох простих способів. Це можливо за допомогою резервної копії. В месенджері існує опція, яка дозволяє резервувати дані листування та зберігати їх на Google-диску для користувачів Android-пристроїв або у хмарі iCloud для iOS. Для цього потірбно встановити резервну компію на смартфон.

Для збереження резервної копії потірбно перейти до облікового запису Google на смартфоні. Потім в налаштуваннях додатку прив’язати його до облікового запису Google. Таким чином ви зможете створювати резервні копії листувань. Пам’ятаєте, що зберігається лише тест повідомлень, але не медіа матеріали.

Ви зможете також перевірити чи створена у вас резервна копія у спамом смартфоні. Для цього потірбно перейти до налаштувань смартфону та обрати розділ «Резервне копіювання Viber» та натиснути «Резервне копіювання». Для цього потірбно аби Viber був підключений до облікового запису Google. Для відновлення чатів перейдіть до облікового запису Google,та зааантажте завантажте по новому додаток на смартфон. Потім вам буде запропоновано відновити інформацію з резервної копії.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.