Приват24 надав новий спосіб оплати за комуналку під час війни

ПриватБанк повідомив своїм клієнтам про нову унікальну можливість. Тепер українці зможуть сплачувати за комунальні послуги не лише у касах відділення банку та у мобільному додатку «Приват24», а й Центрах надання адміністративних послуг. Поки така можливість існує лише для мешканців Київської області.

Таким чином, фінансова установа хоче зробити свої послуги доступними та ближчими для своїх клієнтів. У виїзних відділення банку клієнти зможуть перевипустити карту, оплатити комунальні послуги, здійснити переказ коштів та навіть оформити депозит та страховку. Вони розташовані у населених пунктах Київської області по адресах, де працюють місцеві ЦПАУ.

Перше таке відділення з’явилося у ЦНАПі Білогородської сільської ради за адресою с. Білогородка, вул. Володимирська, 33. Співробітники банку вже готові допомогти громадянам у вирішенні питань. Приватбанку повідомляє, що вже невдовзі такі відділення банку з’являться ще у 27 населених пунктах Київської області.

Крім того, нещодавно фінансова установа оновила додаток Приват 24, в якому з’явилась такі функції: створення інвойсів Payoneer контрагентами, зміна ліміту за картами Юніора, а також можливість оформити послугу страхування для виїзду за кордон “Зелена карта”. Для того, щоб скористатися послугами вам потрібно оновити мобільний додаток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.