Дія роздає солідні суми всім безробітнім

На жаль, багато українців внаслідок війни втратили можливість працювати та заробляти кошти. Проте, держава відкрила нову програму, яка допоможе українцям відкрити власну справу. Новину повідомив Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України. Нагадуємо, що минулого місяця стартувала програма «єРобота», в рамках якої виплачували українцям допомогу для відкриття власної справи.

Прем’єр-міністр повідомив, що станом на 16 серпня кількість поданих заявок становить більше 8000. Глава Кабміну додав, що уряд додатково виплатить 103 млн.грн на виплату українцям. 74 млн. грн. буде направлено на створення 324 мікро бізнесів, а 29 млн.грн. піде на запуск 9 нових проєктів у сфера садівництва. Таким чином, держава буде сприяти українцям, які хочуть відкрити власну справу. Адже малий та середній бізнес є основою успішною економіки. Є широкий вибір програм, на які можна отримати фінансування:

Є кілька програм, на які можна отримати грант:

Своя справа. Сума гранту становить до 250 тис. грн. Спрямована на відкриття власної справи по пошиттю на одягу, відкриття пекарні, сервіс та ремонт. Громадянин повинен надати як мінімум 1 робоче місце та сплатити податки.

Свій сад. Розмір гранту становить до 400 тис. грн на гектар землі, але не більше 25 гектарів. Фінансується висадка нових фруктових дерев та ягідних садів. Головна вимога — створити від 3 до 20 сезонних та постійних робочих місць та сплачувати податки.

Старт в IT. Кошти надаються на здобуття освіти у сфері IT.

Новий рівень. Грант у сумі до 8 млн грн на розширення або створення підприємства у сфері металургії, АПК, деревообробки, завод з виготовлення меблів тощо. Громадянин повинен створити мінімум 25 робочих місць та сплачувати податки.

Своя теплиця. Грант до 7 млн ​​грн на створення теплиць для вирощування овочів та фруктів. Вимога – 40 сезонних та постійних робочих місць, сплата податків.

Стартап. Безповоротний грант від 750 тис. грн до 3,5 млн грн для IT-стартапів. Або зворотна допомога від 3,5 млн грн до 8 млн грн. Вимога – створення від 3 до 10 робочих місць.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.