Як оформити субсидію через “Дію”: інструкція

Мабуть не всі українці знають, що у державному порталі «Дія» є можливість подачі заяв на отримання субсидії. Уряд ще в червні повідомив українцям, що опалювальний сезон цього року буде складним. Багато українців будуть не в змозі оплачувати комунальні платежі. Тому, вже зараз украінці зможуть подати заяви на отримання субсидії.

Важливо знати, що у мобільному додатку поки не наявна така функція: подати заяву можна лише з порталу. При подачі заяви ви повинні відповісти на 21 питання, що займе близько 30 хвилин вашого часу. На результат доведеться чекати близько 30 днів. Тому, варто поквапитись, аби вчасно отримати допомогу.

Питання будуть стандартними: сімейний стан, адреса, кількість мешканців, прибуток та наявність транспортного засобу. Також необхідно майно, якщо нещодавно купували та які послуги оплачували (великі витрати). У вас також будуть запитувати чи має хтось із членів сім’ї на депозитному рахунку суму понад 100 тис. грн. Чи ж у вас нерухоме майно та чи виплачуєте ви аліменти. Допомога надійде на банківську картку або на відділення “Укрпошти”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.