Monobank розсердив клієнтів своїми новими нововведеннями

Мобільний Monobank розлютив своїх клієнтів. Річ у тім, що починаючи з 1 вересня банк підвищить комісію за зняття готівки. Розмір комісії зросте з 0,5 до 0,9%. Проте, комісія за зняття кредитних коштів залишається незмінною.

Олег Гороховський, співзасновник банку, повідомив, що в теперішніх умовах комісія, що діяла раніше не покриває затрати банку. Тому, банку довелось підвищити відсоток комісії. Також Гороховський додав, що з осені платіжні системи під тиском фінансових установ майже вдвічі збільшать міжбанківський тарифі при знятті готівки в банкоматах інших банків.

Крім того, на початку серпня мобілньий банк повернув відсоткову ставку за кредитними продуктами, що була до війни. На сьогоднішній день у monobank діють такі тарифи за кредитами:

  • 3,1% на місяць за карткою (нараховується на максимальну заборгованість на день, за умови її непогашення у повному обсязі у пільговий період, за кожен день з моменту виникнення заборгованості);
  • 1,9% на місяць за розстрочкою і кредитом готівкою (на кредити, відкриті до 1 серпня, пільговий тариф збережеться до кінця дії договору);
  • умови щодо пільгового періоду (до 62 днів) залишаються без змін.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.