Через “Дію” можна буде заправити авто на 1000 гривень безкоштовно

Чи бачили ви коли-небудь гуманітрану у вигляді палива? З 9 серпня на платформі «єДопомога» разом мережею АЗК WOG  з’явилась можливість залишити заявку на отримання палива. Для надання допомоги нужденним необхідно обрати заявку у розділі «Пальне» та сплатити Передплату на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього українець, що подав заявку на допомогу отримає спеціальний цифровий код, який можна використовувати для покупки палива у мережі АЗК WOG.

Костянтин Кошеленуо, заступник Міністра соціальної політики України з цифрового розвитку, додав, що під час війни багато українців потребують допомоги. Напркилад, придбати продукти, ліки, можливість евакуації та дістатись найближчої лікарні. Тому, до у платформі було розширюється перелік партнерів, товари яких благодійники можуть підписатися для тих, хто має потребу.

Стосовно палива: передплата є одноразовою, яка дійсна протягом 30 днів. Використати її можна тільки в мережі WOG. Якщо протягом 30 днів допомогою не скористались, то передплатник дізнається про це. Йому надійде повідомлення, що підписка прострочена та згенерована заново, а допомогу потірбно направити новому заявнику. Українцям допомагають коштами, вони ж отримують спеціальний цирофий код, який потрібно вказати при заправці будь-яким паливом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.