Як отримати грошову допомогу до 1000 доларів від міжнародних організацій

Під час війни, багато державних та міжнародних організацій допомагає нашим громадянам. Так, громадяни можуть отримати від 2200₴ до 1000$ допомоги від організації. Ми поділимось асоціаціями, які надають матеріальні виплати.

Наприклад, допомогу у розмірі 2200₴ на кожного члена сім’ї ви зможете отримати від Агентства ООН у справах біженців. Майте на увазі, що допомогу зможуть отримати переселенці, які перебувають у Львівській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Запорізькій областях.

Варто також згадати за платформу «єДопомога». Ця платформа організовує надання матеріальної допомоги громадянам України. Отримати кошти зможуть також українці, що перебувають на на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або активних бойових дій, що знаходяться в зоні. Для подачі заявки вам необхідно перейти на офіційний сайт платформи, та заповнити заяву.

Також нещодавно стартував проект 1к$ Україна. Матеріальну суму зможуть отримати сім’ї, які перебувають обіді. Проект пов’язує сім’ю зі спонсором, який пожертвує гроші безпосередньо на банківський рахунок в Україні. Розмір допомоги складає 1000 $. Зареєструватись можна тут.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.