Іпотека та облігації: які ще послуги з’являться в “Дії”

Раніше анонсувалось, що державний портал «Дія» отримає декілька нових послуг. Наприклад, у порталі з’явиться пенсійне посвідчення за віком та інвалідністю, більше послуг для пересленців. Ймовірно, що незабаром також буде можливість отримання державної іпотеки прямо в порталі. Новинами поділився Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації.

Як додав Федоров, до державного порталу планують повернути послугу «Належний користувач», що означає шерінг автомобілів. Крім цього, у Мінцифри разом з Мінекономіки працюють над можливістю купити військові облігації в “Дії” і підтримати українську економіку.

Поступово «Дія» починає реалізовувати ті плани, що були на меті до повномасштабної війни. Мстислав Банік додав, що незабаром всі охочі зможуть користуватись пенсійним посвідченням за віком і за інвалідністю, а також біометричних посвідок на постійне та тимчасове проживання. Також розробники активно працюють над облігаціями. Громадяни вже зовсім скоро зможуть з легкістю придбати облігації.

Нагадуємо, що громадяни вже можуть подавати заявки на отримання компенсації зруйнованого житла, яка було пошкоджене після 19 лютого 2014 року.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.