Грошові виплати для українців: залишилася доба

Увага всім українцям: залишилось всього доба для подачі заявки на отримання матеріальної допомоги. Зареєструватись на програму допомоги “Спільно” від ЮНІСЕФ ви зможете до 14 серпня 23:00. За словами організації, в подальшому подача заяв буде знову відновлена. Зараз потрібно зробити перерву для того, аби обробити велику кількість заявок та надати допомогу громадянам, що подали заявки після 15 червня.

Допомогу зможуть отримати:

  • країнці, які виховують трьох та більше неповнолітніх дітей.
  • батьки, які виховують як мінімум одну неповнолітню дитину з інвалідністю.

Звичайно, що допомогу також зможуть отримувати внутрішньо переміщені особи. Також є декілька важливих умов: громадянин повинен перебувати в Україні. По-друге, допомога надається лише тим, хто не отримував матеріальну допомогу від будь-якої міжнародної організації з початку війни.

Розмір допомоги становить 2200₴ на одного члена сім’ї, але не більше 5 осіб. Сума надходить одразу за 3 місяці. Отже, ви отримаєте одним платежем 6600₴ на особу. Подати заявку ви зможете на сайті організації або у Київській, Кіровоградській та Житомирській областях у соціальних службах. Потім громадянин отримує два SMS-повідомлення: перше після проходження технічного відбору, а інше після отримання платежу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.