Залишився один день, щоб встигнути отримати грошову допомогу в 2220 гривень

Увага всім українцям: у громадян залишився один день, аби подати заявку на допомогу від міжнародної організації. Допомогу надає ООН не лише переселенцям, а й іншим вразливим категоріям населення. Виплати розпочались ще в травні на платформі «єДопомога».

Крім того, допомогу можуть отримати й пенсіонери. Для цього потірбно лише заповнити заяву, вказавши всі дані. Після цього організація вирішує чи надавати вам допомогу. Виплати будуть надходити щомісяця у сумі 2220 гривень протягом трьох місяців. Варто зазначити, шо серед категорій, як пенсіонер, особа з інвалідністю, ВПО, самотня мати чи батько, багатодітна чи малозабезпечена сім’я є ще й категорія “ніхто із зазначених вище”. Отже, допомогу зможуть отримати й інші громадяни, які не відносяться до жодних категорій. Можливо, що якась міжнародна організація вирішить надати допомогу іншим категоріям, тоді подану заявку також розглянуть.

Для подачі заяви перейдіть за даним посиланням: Заходьте на сайт – https://aid.edopomoga.gov.ua/. Потім в розділі оберіть розділ «Заповнити заявку на допомогу». Вкажіть свій статус та введіть персональні дані.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.