Київстар та Vodafone почали збирати гроші з абонентів

Мобільні оператори продовжують працювати за часів війни. Крім того, компанії встигають допомагати найвразливішим категоріям населення. Наприклад, Київстар та Vodafone ввели автоматизовану функцію додатків на підтримку дітям. Vodafone спільно з Благодійним фондом “Діти героїв” запустив швидкі лопати для дітей, які втратили батьків. Кошти будуть направлені на відновлення житла для маленьких українців.

Для того, аби допомогти маленьким українцям необхідно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88004. Вартість повідомлення становить 10 гривень. Кошти надійдуть на благодійний фонд “Діти героїв”. Фонд надаватиме довгострокову допомогу дітям до повноліття. Це фінансова, психологічна, юридична та гуманітарна допомоги. Крім того, фот сприятиме розвитку дитячих талантів та навчанню.

Мобілньий оператор «Київстар» запустив проєкт “Дитяча надія”. Кооти будуть надходити з тарифі промоакції “14 днів Київстар ТБ у подарунок”. Сенс у тому, що абоненти отримають 14 днів безкоштовного телебачення від Київстар, якщо зроблять благодійний внесок для фонду “Дитяча мрія”. Щоб зробити внесок необхідно:

  • набрати короткий номер *450*сума переказу# (сума від 1 до 3000 грн);
  • за номером *451*сума переказу# — (будь-яка сума від 1 до 3000 грн).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.