Як дізнатися IBAN картки ПриватБанку для отримання грошової допомоги

Нещодавно українці дізнались, що уряд розширив список отримувачів державної допомоги. Разом з тим у громадян виникло багато запитань. Річ у тім, що при подачі заявки необхідно вказати IBAN (International Bank Account Number) – міжнародний номер банківського рахунку. Даний реквізит спрощує операцію між банківськими переказами з різних країн.

Дізнатись IBAN клієнти «ПриватБанку» можуть за допомогою мобільного додатку «Приват24». Для цього необхідно авторизуватись у мобільному додатку та обрати, натиснувши потрібну вам картку, на яку ви хочете отримувати допомогу. Потім у правому верхньому кутку натисніть на значок «Налаштування». Реквізити ви можете знайти у пункті «Реквізити картки». На екрані ви побачите свій IBAN,  власний рахунок та валюту картки, МФО банку та інше.

Ви також зможете дізнатись ІВАN у веб-версії «Приват24». Вам також потрібно авторизуватись на в головному меню обрати пункт «Перекази» та SWIFT. Серед реквізитів різних країн знайдіть категорію Інша валюта. Потім ви побачите свою картку та кнопку «Отримати реквізити»: вам потірбно натиснути на неї. Ви зможете спостерігати свої реквізити та IBAN картки. Пам’ятайте, що реквізити починаються з літер UA.

Також свої реквізити ви зможете дізнатись у відділеннях «ПриватБанку» або скористатись терміналами самообслуговування. Для цього потрібно:

  • в меню обрати «Мої налаштування»;
  • натиснути на «Реквізити»;
  • вам стане доступний реквізит, який ви зможете переглянути та роздрукувати.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.