Xiaomi анонсувала складний смартфон Mix Fold 2 і навушники Buds 4 Pro

Xiaomi випустила тизери одразу трьох нових пристроїв, які будуть представлені вже післязавтра, 11 серпня. Крім складного смартфона Mix Fold 2, компанія розсекретила TWS-навушники Buds 4 Pro та планшет Mi Pad 5 Pro 12.4, показавши їх дизайн.

 

Xiaomi Mix Fold 2, який вже отримав офіційний тизер, нещодавно пройшов сертифікацію у TEENA та 3C. Згідно з публікаціями регуляторів, смартфон поставлятиметься у двох конфігураціях пам’яті: 12/512 ГБ та 12 ГБ + 1 ТБ. Також відомо, що складна новинка отримає підтримку технології швидкого заряджання потужністю 67 Вт.

Інсайдери також назвали характеристики камер пристрою: основний сенсор Sony IMX766 (50 Мп, OIS), допоміжний OmniVision OV13B на 13 Мп із ширококутним склом та третій датчик із телеоб’єктивом. Смартфон буде оснащений процесором обробки зображень Surge C1 та отримає фірмові фільтри та алгоритми Leica.

Ще однією новинкою бренду стануть TWS-навушники Buds 4 Pro. Їхні технічні характеристики поки невідомі, але зовнішній вигляд вже розкритий офіційним промороликом Xiaomi.

Покаже компанія і новий планшет — правда, інформації про нього поки що немає навіть інсайдерів. Судячи з рекламного плаката, зовні модель Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 схожа на збільшений у розмірах Mi Pad 5. На задній кришці пристрою добре помітний модуль потрійної камери.

 

Офіційний тизер Xiaomi Pad 5 Pro 12.4

За чутками, гаджет буде побудований на базі восьмиядерного процесора Snapdragon 870 і матиме акумулятор збільшеної ємності в порівнянні з попередньою моделлю серії. Детальніше про всі новинки Xiaomi розповість вже післязавтра.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.