В Україні запустили програму обміну старих смартфонів та планшетів

Rozetka запустила вражаючу можливість для своїх клієнтів. Тепер ви зможете обміняти старі смартфони та планшети на сертифікати. Погодьтесь, багато хто з нас має техніку, якою вже не користується, або яка вийшла з ладу. Зараз її можна вигідно обміняти на сертифікати. Ви можете обміняти планшети, смартфони та смарт-годинники.

Техніку ви можете приносити у відділення Rozetka або на сайті. Далі працівники будуть проводити експертну оцінку пристрою. Після цього вам буде видано сертифікат на відповідну суму, який потім можна використати на придбання будь-яких товарів з позначкою «Продавець Rozetka» (крім алкоголю, тютюнових виробів та подарункових сертифікатів).

Будьте уважні, що при обміні техніки вам потірбно мати з собою документ, що засвідчує особу. Наразі в програмі беруть участь:

  • смартфони — Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi та інших брендів;
  • планшети — Samsung, IPad Apple, Lenovo та інших брендів;
  • смартгодинники — Apple, Samsung.

Перед обміном збережіть та перенесіть всю інформацію, що є на пристрої. Після цього необхідно зробити скидання до заводських налаштувань. Допомогти з цим усім може фахівець в магазині, але тоді це займе трохи більше часу. Приблизну вартість ви можете розрахувати за допомогою онлайн-калькулятору. Він показує максимальну суму — за умови ідеального стану пристрою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.