“Укрпошта” почала виплачувати українцям грошову допомогу

Пенсіонери активізувались: в мережі з’явилась інформація про матеріальний надбавок до пенсії. Крім того, її можна буде отримати у відділенні поштового оператора «Укрпошти». Отримати кошти від міжнародної організації ООН, подавши заявку на платформі «єДопомоги».

Українці також зможуть подати заявку у відділеннях Ощадбанку чи ПриватБанку. Отримати її зможна на картку, аби безпосередньо у відділеннях «Укрпошти», якщо ви не маєте банківського рахунку. Про це варто вказати заповнюючи заяву, обравши варіант, що пенсіонер не має IBAN. Коли міжнародна організація ухвалить заявку, то допомога надійде на адресу прописки, яку вказала людина у заявці на відділення “Укрпошти”.

В першу чергу організація буде виплачувати кошти тим українцям, які потребують допомогу в першу чергу: вимушеним переселенцям, жителям окупованих територій, нещодавно звільнених населених пунктів або де йдуть зараз бої.

Мінсоцполітики проводить перевірку заявок пенсіонерів, якщо відомство її схвалює, передає відомості до міжнародної організації ООН. Розмір виплат становить 2220 грн в місяць. Всього кошти будуть надходити протягом 3 місяців.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.