Топ 5 кращих тем для смартфонів Xiaomi

Можливість пожвавити і персоналізувати інтерфейс користувача – це те, за що користувачі так люблять смартфони Xiaomi. Змінити зовнішній вигляд пристрою можна за дві секунди за допомогою теми з онлайн-магазину Xiaomi. І в нашій новій добірці ми зібрали п’ять цікавих тем, які, безперечно, привернуть вашу увагу. Всі вони мають цікаву анімацію та пропонують на вибір кілька екранів блокування.

Master UI Pro

Цю тему варто розглянути тим користувачам, хто хоче персоналізувати MIUI у сучасному дизайні та спокійних тонах. Master UI Pro має кілька варіантів оформлення екрану блокування та різні стилі для віджетів погоди та годинника. Тема сумісна з усіма мобільними пристроями Xiaomi, POCO та Redmi на MIUI 12, 12.5 або MIUI 13.

Across the Planet

На перший погляд може здатися, що Across the Planet це звичайна тема MIUI для любителів темного режиму. Однак насправді Across the Planet може запропонувати набагато більше. По-перше, це незвичайний екран блокування з цікавою анімацією, по-друге, це оригінальний, і в той же час стриманий і елегантний стиль оформлення інтерфейсу користувача. Тема сумісна з пристроями на MIUI 12, MIUI 12.5 та MIUI 13.

Project IOS 13

Ця барвиста тема надасть вашому смартфону велику індивідуальність без яскравої анімації, але з оригінальними круглими значками. Привабливість Project IOS 13 у її простоті. Встановити тему можна на будь-який сумісний смартфон із MIUI 12 або свіжішими версіями ОС.

Journey

Ця тема з літнім яскравим барвистим оформленням налаштовує на лад. На окрему увагу заслуговує оригінальна анімація, яка з’являється не тільки на екрані блокування, а й на головному робочому столі. сумісна тема Journey з усіма пристроями MIUI 12 або MIUI 12.5 на борту.

Magnus UI

Хоча ця тема не має анімації, зате є кілька варіантів оформлення екрану блокування, оновлений центр управління та можливість зміни стилю шапки основного робочого столу. Magnus UI доступна для пристроїв з MIUI 12, MIUI 12.5 та MIUI 13.

Потрібно зазначити, що для встановлення деяких тем з вибірки може знадобитися зміна регіону. Зробити це можна за дві секунди в налаштуваннях пристрою. Для цього відкрийте «Налаштування», перейдіть до розділу «Додаткові налаштування» та натисніть на «Регіон», де замість поточної країни виберіть Індію. Після встановлення теми, що сподобалася, ви можете таким же чином повернутися до рідного регіону. Ця процедура – оборотний процес і не становить жодного ризику або шкоди для вашого смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.