“Приват24” почав розсилати всім українцям важливі інструкції: не ігноруйте

Клієнти «ПриватБанку» добряче занепокоїлись: українці масово отримують повідомлення від Генпрокуратури. В ньому йдеться про необхідність перевірити мобільний додаток «Приват24». Фінансова установа повідомляє клієнтів про оновлення та зміни к системі, але таке повідомлення надійшло до клієнтів вперше.

Цього разу українці масово отримали повідомлення від Генпрокуратури, яке точно не потрібно ігнорувати. В ньому йдеться про те, що кожен російський окупант має бути покараний. Тому й було розіслано повідомлення зі зверненням Офісу Генерального прокурора, в якому всіх українців попросили врахувати те, що ця інформація надається лише через її розміщення на зазначеній загальнодержавній платформі. Уряд наголошує українців, якщо ті стали свідками злочинів росії в Україні, негайно повідомити це на вказаній платформі warcrimes.gov.ua .

Саме ваші покази, фото та відеоматеріали стануть доказовою базою для українських та міжнародних судів. Якщо ви побачили таке повідомлення допомагайте всім, чим тільки можете, аби якнайшвидше покарати всіх винуватців військових злочинів, які вони вчинили в Україні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.