Як в Дії пенсіонерам отримати грошову доплату до пенсії більше ніж 2000 гривень: інструкція

Гарна новина для всіх пенсіонерів країни:    деякі українці зможуть отримати на 2000 гривень більше до пенсії. Це стало можливим завдяки допомозі від міжнародних організацій. Міжнародна організація УВКБ ООН виділила грошову допомогу 65 000 українським пенсіонерам, які не є ВПО. Кожний отримає по 6 600 гривень.

Вирішувати хто отримає ці кошти серед 65 000 українських пенсіонерів буде Міністерство соціальної політики України. Протягом трьох місяців українці будуть отримувати по 2 200 гривень. Для цього необхідно подати заявку через онлайн-платформу “єДопомога”. Алгоритм подачі заявки:

  1. Перейти до платформи;
  2. Знайти розділ «Виплати від міжнародних організацій»;
  3. Натиснути на «Заповнити заявку на допомогу»;
  4. Обрати соціальний статус «Пенсіонер»;
  5. Ввести особисті дані та номер IBAN;
  6. Якщо його немає, то можна вибрати пункт «Відсутня картка», після чого виплати надходитимуть через «Укрпошту».

Потім вашу заявку буде розглядати Міністерство соціальної політики Україниі насамперед видаватиме її вразливішим категоріям пенсіонерів, приміром тим, у кого пенсійні виплати мінімальні.  Щоб зареєструватися в «єДопомозі»,потрібно заповнити особисті дані та обрати свій соціальний статус:

  • ВПО;
  • Особа з інвалідністю;
  • Пенсіонер;
  • Самотня мати чи самотній батько;
  • Багатодітна родина;
  • Отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям;
  • Жоден із зазначених вище.

У разі виділення допомоги однією з цих категорій міжнародними організаціями, заявку користувача розглянуть автоматично, і якщо буде ухвалено рішення про надання даних виплат, то кошти надходитимуть на вказаний рахунок, а за його відсутності на відділення “Укрпошти”, де вже людині про це повідомлять.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.