“Київстар” відключає інтернет у тарифних планах: все через економію

«Київстар» зробив важливе оголошення для своїх клієнтів. Тепер в їх тарифних планах буде зменшено кількість послуг. Абоненти матимуть лише дзвінки. Таке рішення з’явилось з метою економії щодо тарифних планів. Більшість абонентів в пакетах мають пропозиції, якими не користуються, але переплачують за них. Абонент ж запустив тарифний план, який допоможе українцям платити лише за ті послуги, якими користуються.

Клієнтам було запропоновано тариф «Твій старт», який має лише дзвінки та йде без гігабайтів мобільного Інтернету. Тепер тариф матиме:

  • безліміт на дзвінки у мережі Київстар;
  • 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні мережі в Україні та на деякі закордонні напрямки: у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та в інших країнах;
  • 100 мегабайтів мобільного інтернету на бонусному рахунку (наприклад, на випадок, якщо телефону треба оновити програми).

Раніше за тариф доводилось сплачувати 135 гривень. Зараз актуальна ціна є 100 гривень на місяць. Тільки уявіть як вигідно буде це тим абонентам, в яких даний тарифі підключений на кнопковиз телефонах. Або тим клієнтам, які завжди підключені до Wi-Fi. Від тепер їм не потрібно платити за гігабайти, якими навіть не користуються.

Всі актуальні пропозиції та акції абоненти можуть дізнатись у мобільному додатку оператора «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.