“Київстар” попередив про необхідність заміни SIM-карток в 19 областях

Мобільний оператор «Київстар» повідомив своїм абонентам важливу новину. Річ у тім, що жителям 19 областей доведеться замінити SIM-картку. В інакшому випадку абоненти ризикують залишитись без зв’язку. Ця процедура є досить важливою, адже з часом SIM-картки втрачають свої первинні функціі.

Оператор витрача багато ресурсів та коштів, аби відновити пошкоджене обладнання. Заміна картки гарантує кращий зв’язок та мережу 4G-інтернету. «Київстар» почав змінювати покриття ще до війни, а зараз число замінених станцій складає 3 000. Оператор піклується про те, аби навіть у віддалених куточках країни був стабільний зв’язок та Інтернет. Тепер якісна мережа є навіть у селищах до 2 000 осіб. Більше того, зв’язок покращено у Вінницькій, Житомирській, Дніпропетровській, Закарпатській, Київській, Івано-Франківській, Сумській, Одеській, Львівській та Полтавській областях України, а також в інших.

Зазначається, що для покращення зв’язку клієнтам необхідно замінити свої старі SIM-карти, які підтримують 4G. Номер мобільного телефону при заміні SIM-картки не змінюється, тому абоненти й надалі залишаться на зв’язку та зі своїми звичними номерами. Зробити це можна у будь-якому відділенні мобільного оператора “Київстар”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.