Як самостійно сформувати нові рахунки за комуналку в Приват24 і Viber

Як ви знаєте, у банківських додатках monobank та «ПриватБанку» існували рахунки, за якими клієнти могли сплачувати комунальні послуги. Тепер всі номери їхніх персональних рахунків змінились на нові. У травні майже 11 мільйонів абонентів облгазів перевели на обслуговування у Нафтогаз. Дізнались українці це лише зараз, коли довелось терміново реєструватись у нового постачальника. Якщо ви сплачуєте комунальні послуги у мобільному додатку банка — не переймайтесь. Фінансові установи перевели ваш рахунок на новий.

Нафтогаз розповів українцям, як можна дізнатись новий рахунок за газ. Сама організація здивована, чому лише через декілька місяців громадянам стало про це відомо. Одна з клієнток поцікавилась, чому новий постачальник не направив квитанції про оплату за травень вчасно. Нафтогаз повідомив, що рахунки вони надсилають щомісяця після 20-х чисел.

Дізнатись номер рахунку можливо за декілька хвилин, перейшовши за

онлайн-сервісом. Перейдіть в особистий кабінет на сайті gas.ua або в чаті GASUA в месенджерах Telegram або Viber. Всі бажаючі можуть роздрукувати паперовий рахунок за газ у терміналах EasyPay. Якщо ви хочете зробити самостійну платіжку, то оберіть у терміналі “Нафтогаз”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.