В Україні може з’явитися “Дія Банк” для знищення Монобанка

Є ймовірність того, що в Україні може з’явитись новий «Дія Банк», який буде до достойним конкурентом monobank. Над розробкою необанку буде особисто працювати Міністерство цифрової трансформації. В першу чергу мета банку — залучити більше українців до механізму соцвиплат з допомогою карток. Один з працівників Мінцифри підтвердив інформацію, але деталей не розголосив.

Проєкт знаходиться на стадії розробки. «Дія Банк» стане платформою, до якої будуть підлключатись інші банки. Необанк не буде мати ліцензію, адже вона йому не потрібна, оскільки їх вже мають банки, які підключатимуться до платформи. Можливо, що саме ця ідея створення банку розпочалась з віртуальних карток «єПідтримки». На меті необанку є створити максимально можливу кількість карток для виплати соціальної допомоги та покращення цієї системи.

Пам’ятаєте, як ковідну тисячу з «єПідтримки» можна було витратити лише на певні сфери? Є теорія, що за допомогою необанку буде здійснюватись контроль використання коштів. Головним недоліком поки залишатися ціна розробки у $3-5 млн, говорить топменеджер одного з необанків.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.