Найдоступніші тарифні плани операторів Київстар, Vodafone і lifecell

Абонентів у всі часи цікавило питання вигідних та економних тарифів. Проте, під час війни це питання загострилось. Мобільні оператори намагаються всіляко підтримувати своїх абонентів, пропонуючи безкоштовні послуги. Сьогодні ми розповімо про вигідні тарифи за оптимальними цінами.

Vodafone

Оператор пропонує абонентам тариф Supernet Turbo за 125 гривень за 4 тижні користування. В пакет входить безлімітне спілкування в мережі, 800 хвилин на дзвінки інших операторів та 50 SMS. Абоненти також можуть безлімітно користуватися мобільним інтернетом.

Київстар 

«Київстар» радить тариф з гарною назвою «Сім‘я», який коштує 100 гривень за 4 тижні користування. Тариф надасть українцям безлімітні дзвінки всередині мережі, 60 хвилин на інші номери по Україні, та 60 SMS та 6 ГБ мобільного інтернету. Також, без тарифікації ви зможете користуватись такими додатками, як: Viber, Telegram, Facebook, Instagram та іншими. Клієнти отримують безкоштовний доступ до перегляду 100 телеканалів, передач і серіалів.

lifecell

Серед абонентів давного тарифного плану попитом користується тариф з назвою «Просто Лайф». Він коштує всього 70 гривень за 4 тижні користування. Тариф має безліміт у мережі, 250 хвилин на дзвінки по Україні, а також 5 ГБ мобільного інтернету. Крім того, українці зможуть без тарифікації користуватись державним порталом «Дія». Абоненти також можуть безкоштовно роздавати інтернет через смартфон.

Lycamobile

Даний мобільний оператор має трішки дорожчий тариф «Все в одному М» за 80 гривень за 30 днів користування. Абоненти натомість отримають безліміт всередині мережі, необмежені дзвінки на номери Lycamobile по всьому світу, 800 хвилин на всі номери та 100 SMS по Україні, а також 12 ГБ мобільного інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.