“Київстар”надає безкоштовно подвійні тарифні пакети: інструкція як отримати

Мобілньний оператор «Київстар» продовжує вражати своїх абонентів. Річ у тім, зо оператор вважає, що у такі непрості часи абоненти повинні завжди бути на зв’язку. Тому, було прийнято рішення подвоїти послуги у тарифах. Наприклад, якщо у вашому тарифі передбачено 15 ГБ Інтернету, то тепер ви отримаєте 30 ГБ.  Детальна інформація з’явилася на офіційному порталі оператора.

Це буде можливо, якщт абонент обере саме таку Суперсилу (безкоштовну додаткову послугу). Дана акція буде тривати з 23 червня до 31 серпня. Таким чином до кінця літа абоненти можуть скористатися цією пропозицією та збільшити об’єм послуг, сплачуючи свій тариф без змін. До прикладу, якщо ви користуєтесь пакетом «Твій вибір», то вам передбачено 15 гігабайтів мобільного інтернету, а також 100 хвилин для дзвінків у інші країни та на номери інших мобільних операторів. Додавши Суперсилу, ви отримаєте вже 200 хвилин для дзвінків у інші країни та на номери інших мобільних операторів, а також 30 гігабайтів мобільного інтернету.

Для того, аби підключити підключити акцію вам потрібно набрати короткий номер  *222#, або зателефонувати за номером 222. Ви також можете звернутись до магазину мобільного оператора Київстар або самостійно підключити у застосунку “Мій Київстар”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.