5 способів, як заощадити мобільний трафік Київстар

Зараз українцям як ніколи потірбно завжди залишатись на зв’язку. Більшість абонентів користуються тарифами, які не завжди дають безліміт в мережі Інтернет. Мобільні оператори порадили своїм клієнтам, як можна заощадити витрату мегабайтів. Існує 5 легких способів:

  1. Автооновлення. Мабуть кожний користувач смартфонів знає, що це за функція. Саме вона без вашого відома оновлює програми в автоматичному режимі. Спробуйте вимкнути цю функцію та проаналізуйте, як зменшиться витрата вашого трафіку. Для того, аби вимкнути функцію на iPhone вам потірбно перейти до”Параметри” → “Основні” → “Оновлення контенту”. На Android просто потірбно обрати вкладку “Передача даних” та вимкнути фоновий режим для кожної з програм.
  2. Трафік. Одним з найпростіших способів збереження трафіку є вимкнення даних. Якщо у вас є можливість підключитись до Wi-Fi — радимо вимикати мобільні дані.
  3. Якість медіафайлів. Ви також зможете зберегти мегабайти, зменшивши якість відео та аудіо. Більшість стрімінгових сервісів мають це налаштування. Її також можна відрегулювати в налаштуваннях самої програми.
  4. Обмеження трафіку. Ви можете керувати своїми мобільними даними та обирати, які програми можуть мати до них доступ. Для користувачів iPhone потірбно перейти до розділу “Стільниковий зв’язок” → “Параметри даних” та активувати цей режим. Також є функція “Економія даних”, яка обмежить використання трафіку для фонових та закритих програм. Якщо ж у вас Android, вам необхідно перейти до “Параметри” → “Мобільні мережі” → “Передача даних”.
  5. Перевага Wi-Fi. Мабуть, ні для кого не секрет, що всі «важкі» файли не рекомендується завантажувати через мобільні дані. Наприклад, якщо вам потрібно завантажити додаток, ви зможете зробити це за допомогою Wi-Fi. А потім користуватись у звичному режимі за допомогою мобільних даних.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.