Смартфон Infinix Note 12 Pro 5G обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Нещодавно представлений смартфон Infinix цікавий поєднанням продуктивного заліза, просунутих можливостей зйомки та гарної автономності. Зараз придбати новинку можна зі знижкою на AliExpress – розповідаємо, чим ще цікавий апарат у своїй ціновій категорії.

Смартфон побудований на базі продуктивного процесора MediaTek Dimensity 810 та оснащений 8 ГБ ОЗУ. Потужності такого заліза вистачить для запуску сучасних ігор та роботи з вимогливими мобільними програмами. Ще 5 ГБ віртуальної оперативної пам’яті новинка може “підкачувати” із зарезервованого розділу на вбудованому накопичувачі об’ємом 128 ГБ.

6,7-дюймовий AMOLED-дисплей пристрою з роздільною здатністю Full HD+ підходить як для розваг, так і для онлайн-спілкування або читання тексту завдяки високій щільності пікселів. Невелика “крапля” для 16-мегапіксельної фронталки мінімально відволікає від перегляду повноекранного контенту. Підійде апарат і для якісної мобільної зйомки: до його потрійної основної камери входить 108-мегапіксельний сенсор з підтримкою нічного режиму.

За автономність Infinix Note 12 Pro 5G відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг з функцією 33-ватної швидкої зарядки. Доповнюють список характеристик гаджета фірмова 9-шарова система охолодження, тонкий корпус (7,9 мм), а також прошивка XOS 10.6 із спеціальним ігровим режимом та іншими корисними функціями.

З 18 по 22 липня 2022 року придбати Infinix Note 12 Pro 5G на AliExpress можна за спеціальною ціною $199,9. Вказана вартість дійсна на дату публікації, кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.