Київстар збільшив кількість Інтернету та хвилин у два рази

Навіть у воєнний стан мобільні оператори продовжують дарувати абонентам безкоштовні послуги. Операторам необхідно, аби у непрості часи абоненти завжди залишались на зв’язку. Наприклад, «Київстар» подарував абонентам можливість користуватись більшим обсягом послуг за ту ж ціну. Українці можуть скористатись нею як вдома, так і за кордоном.

Послуга буде доступна клієнтам передоплати до кінця літа. Вони будуть отримувати вдвічі більше послуг, ніж вміщає їх тарифний план. Бізнес-клієнти та контрактні абоненти, наприклад, зможуть отримати більше хвилин та мегабайтів Інтернету.  

Такими діями оператор доводить, що клієнтам вкрай важливо залишатись на зв’язку, адже боротьба ще не закінчилась. В такі складні потрібно завжди були на зав’язку та в мережі, де здійснюють благодійні збори та шукають зниклих родичів. Тому, оператор вирішив надавати своїм абонентам набагато більше послуг до кінця літа без доплати.

Наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Щоб підключити послугу вам потрібно звернутись у відділення до оператора або завантажити мобільний додаток. Крім того, для підключення ви можете відправити SMS-повідомлення на номер  *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.