Хіаомі 12S Ultra впевнено обігнав iPhone 13 Pro Max у порівняльному тестуванні

Для Хiaomi 12S Ultra та iPhone 13 Pro Max провели порівняльне тестування, результати якого здивували, адже китайський гаджет виявився кращим за рядом параметрів від іменитого смартфона. Так, Хiaomi 12S Ultra виявився більш продуктивним, що забезпечується “просунутим” чіп-сетом для гаджетів на ОС Андроїд – SD 8+ Gen1.

“Якщо виробник процесора Qualkomm продовжить удосконалити набори мікросхем Snapdragon у такому ж темпі, то процесори Android дуже швидко зрівняються за функціональними можливостями з чіпсетами для айфонів”, – написав автор експерименту. Також він навів результати свого тестування – виявилося, що SD 8+ Gen1 має набагато більшу продуктивність, ніж рання версія чіпсету – SD 8 Gen1. Крім того, він має більшу частоту кадрів, ніж у чіпсетів Galaxy S22 Ultra, а також iPhone 13 Pro Max і iPhone SE 2022. Також Хiaomi 12S Ultra має можливість працювати на максимальних режимах без перегріву.

Суперничати з Хiaomi 12S Ultra за частотою кадрів в екстремальному режимі роботи зміг лише iPad Mini 6 під керуванням чіпсету A15 Bionic.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.