Стала відома собівартість смартфона Xiaomi 12S Ultra: ціна врвжвє

Аналітичне агентство Counterpoint Research опублікувало результати аналізу собівартості нового флагмана Xiaomi. Фахівці склали закупівельні ціни всіх ключових компонентів смартфона, щоб дізнатися різницю між вартістю його виробництва та роздрібною ціною.

Згідно з підрахунками галузевих експертів, гаджет у модифікації 8/256 ГБ обходиться вендору приблизно $516 з урахуванням заводської збірки. З них 128 доларів припадає на мобільну платформу та різні співпроцесори, 89 доларів на дисплейний модуль, а за набір камер компанія платить $79. Замикають топ-5 собівартості такі компоненти, як чіпи пам’яті ($58) та радіомодуль з антенами ($24).

Основними постачальниками комплектуючих для флагманського пристрою стали Qualcomm (SoC та аудіотракт), Samsung (дисплей та модулі ОЗУ стандарту LPDDR5) та Sony (датчики зображення). Xiaomi очікує, що новинка зможе як мінімум повторити успіх моделі Mi 11 Ultra, відвантаженої у кількості понад 2 мільйони екземплярів. Нагадаємо, роздрібна ціна Xiaomi 12S Ultra у мінімальній конфігурації пам’яті становить $896

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.