На вашу картку Ощадбанку або Приватбанку скоро прийдуть гроші: хто отримає

Сотні тисяч українців, які одержують пільги на житлово-комунальні послуги, протягом липня отримають на свої рахунки залишки коштів таких пільг, які не використано протягом опалювального сезону 2021-2022.

Як повідомляє Міністерство соціальної політики, в результаті люди отримають на свої рахунки кошти на загальну суму майже 410 мільйонів гривень.

За словами міністра Марини Лазебної, регіональні органи соціального захисту перевірили суми залишків пільг, сформованих на облікових записах пільговиків на 1 червня. Наразі перевірку завершено і всю необхідну інформацію передано до «Ощадбанку».

 

«Протягом липня Ощадбанк зарахує на рахунки пільговиків зазначені залишки коштів. Про таке перерахування Ощадбанк проінформує людей про смс-повідомлення чи інформаційні повідомлення через електронні засоби зв’язку», — йдеться у повідомленні міністерства.

Також у міністерстві наголошують, що якщо людина, яка отримує пільги, не має відкритого рахунку в АТ «Ощадбанк», то її можна відкрити — для цього необхідно подати заяву до «Ощадбанку» до грудня поточного року.

“Тобто подати заяву про відкриття рахунку пільговики можуть протягом липня-грудня”, – пояснили в міністерстві.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.