Xiaomi випустила лазерний проектор для кіноманів: ціна вражає

Xiaomi випустила оновлену версію лазерного проектора 1S із збільшеною яскравістю. Модель зразка 2022 може похвалитися наявністю ігрового режиму, актуальним набором роз’ємів і підтримкою альтернативних способів управління відтворенням.

Новинка здатна проеціювати картинку діагоналлю до 150 дюймів у роздільній здатності 1080p з автоматичним покращенням зображення та автофокусуванням. ALPD-проектор має максимальну яскравість 2400 ANSI люмен (проти 2000 у попередника) та підтримує декодування відео 4K та 8K. Ще однією особливістю пристрою став ігровий режим із низькою затримкою сигналу – лише 40 мс.

Акустична система включає два динаміки потужністю 10 Вт з функцією об’ємного звучання (Dolby Audio та DTS-HD). Набір інтерфейсів пристрою включає порти USB (2.0 та 3.0) та HDMI (eARC та 2.1). Крім того, проектор може інтегруватися в екосистему розумного будинку Mijia – у цьому випадку його роботою можна керувати через мобільний додаток або за допомогою голосових команд.

 

Xiaomi Laser Projector 1S (2022) вже надійшов у продаж у Китаї за ціною 5999 юанів (близько $892). Про доступність новинки в інших регіонах виробник поки не оголошував.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.