Landscape OS крута літня тема для смартфонів Xiaomi

Можливість змінювати зовнішній вигляд інтерфейсу користувача за допомогою тем — одна з переваг MIUI перед іншими платформами на основі Android. І гріх не скористатися цією можливістю, особливо коли у фірмовому магазині Xiaomi можна знайти теми на будь-який смак.

Сьогодні пропонуємо вашій увазі круту літню тему для MIUI. Зустрічайте Landscape OS! Landscape [OS] – це практична і добре продумана тема, що включає яскравий екран блокування з численними віджетами і власні іконки додатків. Після встановлення цієї теми ви зможете швидко входити до WhatsApp або Telegram прямо з екрана блокування. А натисканням на нижній лівий кут ви можете спростити стиль екрану блокування.

Загалом Landscape [OS] зі своїми бірюзово-блакитними та смарагдово-зеленими тонами робить смартфон Xiaomi дуже схожим на iPhone. Це поєднання універсальності Android та дизайну iOS, що простежується у всьому – від зовнішнього вигляду значків та іконок до віджетів.

Завантажити Landscape OS можна ввівши назву теми в рядок пошуку у фірмовому магазині MIUI тем. Якщо ви раптом не зможете завантажити тему, спробуйте змінити регіон вашого смартфона Xiaomi, Redmi або POCO на Індію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.