ПриватБанк різко підвищив курс долара: що змінилося для користувачів

Клієнти «ПриватБанку» могли помітити різке підвищення курсу валют долара та євро. Банк пояснює, що це пов’язано з рекомендаціями НБУ, а також з ситуацією на ринку. На таке рішення банку клієнти обурились.

На сьогоднішній день долар у ПриватБанку 13 липня коштує 37,60 грн/дол. Щодо євро гривня подешевшала на 50 копійок – до 38 грн/євро. Майте на увазі, що курс валют у мобільному додатку та у відділенні відрізняються. У відділення банку продаж долару становить  36,60 грн., а євро – 36,50 грн за євро. У мобільному додатку курс становить 36,63 грн., а на євро карткові розрахунки – 36,77 грн. Можна спостерігати, як долар порівнюючи зі вчорашнім днем зріс на 13 копійок, а євро – майже на гривню.

Курс долара у «ПриватБанку» зараз найвищий серед усіх інших банків. Найбільше це відчувають українці, які перебувають за кордоном, хоч і отримують зарплату в гривнях. Вони змушені продавати валюту по 29 грн, а купувати вже по 36 грн. Інші банки в Україні, такі як ОТП Банк, Райффайзен Банк, Укрсиббанк, Альфа Банк та інші тримають курс долара в межах 33 грн/долар і 34 грн/євро

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.