“Київстар” надає всього в два раза більше безкоштовно: торкнеться всіх тарифних планів

Мобільні оператори всіма можливостями намагаються допомагати у такі складні часи своїм абонентам. Наприклад, оператор «Київстар» презентував своїм клієнтам нову безкоштовну акцію, якою можуть скористатись всі бажаючі. Вона доступна абонентам які знаходяться як в країні, так і за кордоном.

Абоненти передоплати до кінця літа мають змогу мати вдвічі більше послуг, ніж розразовано у їхньому тарифному плані. Бізнес-клієнти та контрактні абоненти матимуть змогу підключити додаткові хвилини та трафік. Оператору важливо, аби абоненти у такий складний час були на зв’язку, адже боротьба ще не закінчилась. Багатьом важливо бути в мережі, де здійснюють благодійні збори та шукають зниклих родичів. Тому, оператор вирішив надавати своїм абонентам набагато більше послуг до кінця літа без доплати.

Наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Для підключення акції вам потрібно відвідати відділення оператора або завантажити мобільний додаток «Мій Київстар». Крім того, для підключення ви можете відправити SMS-повідомлення на номер  *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.