Приватбанк та Ощадбанк продовжив термін своїх послуг

Українські банки в дистанційному режимі підтримують своїх клієнтів. Річ у тім, що банки країни подовжують термін дії карток переселенців, які знаходяться за кордоном. Продовження термінів відбувається в автоматичному режимі, адже клієнти фізично не зможуть відвідати віддалення банку та отримати нову картку. Крім того, українці мають можливість оформити цифрову картку в інтернет-банкінгу свого банку.

Проте, варто пам’ятати, що у кожного банку є свої умови продовження терміну карток. Наприклад, ПриватБанк ще на початку війни оголосив, що дія карток буде продовжено на 180 днів. КредоБанк продовжив дію карток до 30 вересня включно. Ощадбанк буде продовжувати терміни до 1 серпня, з можливістю в подальшому продовжити її ще на три місяці. Укрсиббанк термін діє до 31 серпня. А от ПУМБ продовжив дію карток до кінця 2022 року, як і більшість інших банків.

Пам’ятайте, що після закінчення терміну, вказаного на пластиці, клієнти не зможуть виконувати операції з оплати, що вимагають введення терміну дії картки. Наприклад, під час розрахунків за інтернет-покупки. А ось оплата через смартфон, використовуючи електронний гаманець Google Pay або Apple Pay, буде доступною.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.