Xiaomi випускає телевізор TV A2 для бідних

Серію телевізорів Xiaomi поповнила модель A2 FHD із діагоналлю екрану 43 дюйми. Як і випливає з її назви, новинка відрізняється від попередника характеристиками дисплея – замість 4K-панелі «полегшена» версія отримала матрицю з роздільною здатністю 1080p. Крім того, зміни торкнулися акустичної системи ТБ.

ТБ з 60-герцевим екраном має мінімальну товщину рамок і зовні не відрізняється від своєї 4K-версії, але оснащується динаміками меншої потужності (10 Вт). При цьому він зберіг підтримку технологій об’ємного звучання Dolby Audio, DTS-X та DTS Virtual: X Sound. Новинка оснащена чотириядерним ARM-процесором, 1,5 ГБ ОЗУ, накопичувачем на 8 ГБ, та працює під керуванням прошивки Android TV з функціями голосового асистента Google.

Як і старша модель, Xiaomi TV A2 FHD оснащується портами HDMI та USB, модулями Wi-Fi (2,4 ГГц + 5 ГГц) та Bluetooth 5.0, а також дозволяє транслювати зображення з різних пристроїв за допомогою Chromecast або Miracast. Компанія поки не оголосила дату початку продажів і ціну телевізора, але очікується, що він буде коштувати помітно дешевше за свою бюджетну версію з 4K-модифікацію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.