Дія буде видавати гроші через проект єРобота: як подати заявку

Залишились одиниці українців, які не чули про унікальну можливість від державного порталу «Дія». Окрім переселенців уряд вирішив допомогти й підприємцям. Саме таке рішення допоможе якнайшвидше відновити економіку країни.

Тому, вже незабаром буде запуск програми «єРобота», яка спрямована на підтримку українського бізнесу. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив про надання грантів. Заявку можна подати починаючи з 1 липня у державному порталі «Дія». Тиждень тому уряд виділив 16 млрд грн на реалізацію проєкту. Отримати кошти можуть громадяни, які мають план, візію, а головне — бажання.

На кошти громадяни зможуть придбати сировину, обладнання або орендувати приміщення. Таке рішення допоможе створити на нових підприємствах кілька сотень тисяч робочих місць. Гранти будуть видаватись для одних з таких напрямів:

  • на власну справу (до 250 тисяч гривен;
  • на створення фруктового саду (до 420 000 грн);
  • на теплицю (до 8 мільйонів гривень);
  • на переробне підприємство (до 8 мільйонів гривень).


Для того, щоб подати заявку потрібно:

  1. У державному порталі «Дія» подати заявку на ту сферу, яка вас зацікавила;
  2. Додати свій бізнес-план щодо створення нового бізнесу або розвиток вже наявного;
  3. Підписати все електронним підписом.

Потім вашу заявку буде направлено до Ощадбанку, де перевірять репутацію учасника. Після того, як органи вирішать чи давати вам кошти чи ні, вам перерахують гроші на окремий рахунок в АТ “Ощадбанк”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.