“Київстар” оголосив про новий безкоштовний пакет допомоги для українців

Мобільний оператор «Київстар» повідомив абонентам про ще одну вигідну пропозицію.  Скористатись нею зможуть абоненти передоплати до кінця літа. Тепер клієнти зможуть отримати вдвічі більше послуг, ніж передбачено у їхніх тарифах. Бізнес- та контрактні клієнти зможуть отримати додаткові гігабайти та підключити додаткові хвилини.

Тетяна Лукінюк, директор із розвитку продуктів на масовому ринку Київстар, повідомила, що українцям доводиться прикладати багато зусиль, аби боротись з ворогом. Наприклад, в мережі та в соціальних мережах волонтери збирають кошти або шукають зниклих родичів. Тому, Інтернет та зв’язок відіграють в цьому важливу роль. Оператор прийняв рішення підтримати абонентів та надавати їм більше важливиж послуг.

Пропозиції, які надає вам тариф збільшиться вдвічі. Наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Щоб підключити акацію вам потрібно відвідати магазин оператора, завантажити додаток «Мій Київстар та підключити можливість в ньому, відправити *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.