Мобільний оператор Київстар попередив абонентів про важливі зміни з інтернетом

Мобільний оператор «Київстар» зробив важливе оголошення для тих, хто користується домашнім інтернетом від оператора. Компанія якнайшвидше намагається відновити всі об’єкти на деокупованиз територіях. «Київстар» зазначив, що у Чернігові, Ніжині, Ірпіні та Охтирці вже завершено всі роботи з відновлення мережі. Вартість відновлення комунікацій вийшла у 4,26 мільйона гривень. Це означає, що близько 29 тисяч абонентів знову зможуть користуватись домашнім інтернетом.

Оператор також проводить відновлювальні роботи у Харкові, Миколаєві та околицях. Загалом сервіс доступний 44 тисячах багатоквартирних будинків 125 міст нашої країни. «Київстар» зазначив, що не заважаючи на на значні збитки, які завдають загарбники інфраструктурі, компаіня продовжує інвестувати в мережу стільки, скільки потрібно, аби кожен користувач мав доступ до інтернету та телеком сервісів.

Крім того, оператор продовжує модернізувати мережу. Напркилад, у Львові, Києві та Дніпрі абонентам став доступний інтернет на швидкості до 1 гігабіт на секунду. До кінця року планується те саме ще в 14 містах України. Оператор нагадує, що абоненти можуть скористатись Домашнім інтернетом за 250 гривень на місяць. Перший внесок становить 125 гривень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.