ПриватБанк почав видавати грошову допомогу українцям

«ПриватБанк» почав виплачувати допомогу внутрішньо переміщеним особам. Фінансова установа надасть допомогу фінансову допомогу та продуктові набори переселенцям по всій країні. Банк виплачуватиме допомогу від ООН та Червоного Хреста. ПриватБанк заявив, що виплати будуть надходити на будь-які картки без комісії. Якщо вам потірбно подати заявку, або отримати відповіді на питання — ви завжди зможете звернутись про допомогу до операторів та співробітників банку. Допомогу зможуть отримати:

  • внутрішньо переміщені особи;
  • громадяни, які знаходяться або мешкають на тимчасово окупованих територіях;
  • громадяни, які знаходяться або мешкають на територіях, де ведуться активні бойові дії;
  • громадяни із статусом: особи з інвалідністю; пенсіонер; самотня мати чи батько; багатодітна родина; одержувач допомоги малозабезпеченим сім’ям, зокрема з-поміж ВПО.

Також українці зможуть незабаром отримати продуктові набори від Help Ukraine Center у рамках благодійного збору із ПриватБанк. Всього було придбано продуктів для 10 тисяч продпайків. Варто знайти, що вони були розроблені за спеціальною системою, яка рекомендована дієтологами. Спеціалісти подбали, аби продукти забезпечували організм корисними елементами, аби підвищити стійкість до фізичних та емоційних випробувань. У них входять лише продукти українського виробництва, і всі їх незабаром розвезуть невеликими містечками та селами України.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.