“Київстар” повідомив що у 19 областях доведеться змінити sim-карти

Мобільний оператор «Київстар» повідомив абонентам важливу новину: у 19 областях доведеться змінити sim-карти. Це необхідно для того, аби абоненти залишались на зв’язку зі своїми рідними та друзями. Це також покращить якість зв’язку та швидкість мобільнооо Інтернету.

Мобілньний оператор з початку війни витратив багато часу та ресурсів на відновлення пошкодженого обладнання. З початку війни компанія збільшила покриття мережі 4G в 19 областях нашої країни. Тепер жителі 3500 населених пунктів зможуть користуватись покращеним зв’язком. «Київстар» має на меті надати абонентам стабільний та надійний зв’язок. Компанія модернізувала майже 3000 базових станцій, які тепер мають сучасну технологію LTE-900. В основному оператор надав покращений зв’язок маленьким селищам з населенням до 2 000 осіб. Зв’язок будо покращено у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Сумській та в інших областях України.

Для того аби затестити швидкісний Інтернет потрібно замінити старі SIM-карти на нові. Це можна зробити у відділенні та магазині оператора безкоштовно. Всі ваші дані та контакти будуть збережені.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.