Офіційний анонс Xiaomi Mi Band 7 Pro: довгоочікуваний GPS та величезний екран

Вже кілька років використання GPS-модуля є мрією багатьох фанатів фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band. І хоча недавній Mi Band 7 цю довгоочікувану фішку так і не отримав, запропонувати її випала честь Mi Band 7 Pro, представленому сьогодні у компанії із серією Xiaomi 12S. Незважаючи на загальний неймінг, назвати “прошку” фітнес-браслетом можна лише умовно: діагональ AMOLED-екрана (456 x 280 пікселів, 236 ppi) становить 1,64″ – це більше, ніж у 41-мм Apple Watch Series 7. широкими рамками це робить Mi Band 7 Pro скоріше недорогим годинником зі скромною начинкою браслета та відповідними можливостями.

 

Корпус новинки виконаний із пластику з металевим напиленням, захищений від води (5ATM) та важить 20,5 г без ременя при габаритах 44,7 x 28,8 x 11 мм. Всередині ховається батарея на 235 мАг, якої має вистачити на 12 днів автономної роботи у звичайному режимі та до 6 днів – під високим навантаженням. Датчики пульсу та рівня кисню в крові забезпечать цілодобовий моніторинг стану організму, а 117 режимів тренувань стануть у нагоді навіть із найнезвичайніших видів спорту.

Зрозуміло, не обійшлося і без величезної колекції циферблатів на будь-який смак і колір, а доповнити їх покликані ремені швидкознімні різних кольорів і матеріалів (силікон, штучна шкіра). Девайс підтримує роботу із супутниками GPS, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS, а екран здатний працювати в режимі Always on Display. Є у наявності і NFC. Продажі Xiaomi Mi Band 7 Pro у Китаї стартують 7 липня за ціною 1200гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.