Як отримати грошові виплати на карту Приватбанка від Mastercard і Fozzy Group

Ще одні українські компанії повідомили про запуск грошової допомоги. Компанія Mastercard та Fozzy Group за підтримки Мінсоцполітики України запустила допомогу на платформі «єДопомога». Якщо оплату здійснює благодійник передплати «єДопомога», то сума допомоги тим, хто її потребує, – збільшуватиметься. Напркилад, при оплаті 200 гривень додаватиметься 50 грн, при оплаті 500 грн –  75 грн, 1000 грн – 100 грн. 

Лише після цього заявник отримає на смартфон цифровий код, на який можна придбати продукти у таких мережах, як «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «THRASH!ТРАШ!» та Fozzy.

Для отримання допомоги вам необіхідно зареєструватись на платформі. Потім залиште заявку, де вкажіть необхідну кількість товарів, яка вам потрібна. Коли вашу заявку оплатять, ви отримаєте код в  електронному кабінеті або у SMS-повідомленні. Щоб використати допомогу вам потрібно надати касиру код, який вам надійшов зі штрих-кодом для сканування.

Якщо ви навпаки хочете допомагати, то вам необхідно зареєструватись на платформі. Потім обречіть заявку, яку ви хочете закрити. Ви також зможете обрати зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 грн. Потім сплатіть суму. На сьогоднішній день на порталі «висить» близько 19000 заявок.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.