Від сьогодні можливо віддалено перейти на eSIM

Популярний мобільний оператор надав чудову можливість для своїх клієнтів за кордоном. Тепер абоненти Vodafone зможуть віддалено перейти на eSIM. Це стане в нагоді громадянам, які знаходяться за кордоном та втратили свою SIM-карту.

Спочатку потрібно перейти на офіційний сайт оператора та перевірити, чи підтримує ваш смартфон технологію eSIM. Потім необхідно отримати спеціальний ваучер на сайті Vodafone. Саму ж заяву можна подати у мобільному додатку My Vodafone. Для цього потірбно:

  1. Завантажити мобільний додаток;
  2. Перейти до «Послуг» та «Доступних послуг»;
  3. Обираємо пункт «Операції з SIM-карткою»;
  4. Натискаємо «Заміна SIM-картки або за телефоном +380500400222»;
  5. Співробітник Vodafone невдовзі зателефонує, щоб завершити процес заміни.

Якщо ж ви втратили картку, то процедура заміни на eSIM трішки інша. Придбавши ваучера, зателефонуйте на номер +380500400222. Дзвінки приймаються як з номерів українських, так і з номерів іноземних операторів, дзвінок на цей номер у роумінгу з номера Vodafone не тарифікується. Потім ви маєте пройти ідентифікацію на надати персональні дані: ПІБ та номер документа, що посвідчує особу.

Номер буде перенесено протягом 4 робочих годин після подачі заявки. Потім активуєте eSIM згідно інструкції на ваучері. Вся інформація буде перенесена з SIM-картки на нову eSIM в автоматичному режимі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.