“Київстар” попередив мешканців сел і міст: потрібно поміняти сім-карти

Мобільний оператор «Київстар» зробив важливе оголошення для своїх клієнтів. Річ у тім, що оператор закликає абонентів з 3500 сіл та міст замінити свої SIM-карти. Це потрібно для того, аби покращити якість зв’язку та швидкість мобільнооо Інтернету.

Оператор продовжує працювати над покращенням зв’язку. З початку війни компанія збільшила покриття мережі 4G в 19 областях нашої країни. Тепер жителі 3500 населених пунктів зможуть користуватись покращеним зв’язком. «Київстар» має на меті надати абонентам стабільний та надійний зв’язок. Компанія модернізувала майже 3000 базових станцій, які тепер мають сучасну технологію LTE-900. В основному оператор надав покращений зв’язок маленьким селищам з населенням до 2 000 осіб.

Тому,  3500 населених пунктів з 19 областей України мають кращих зв’язок. Це стосується жителів Сумської, Вінницької, Полтавської, Дніпропетровської, Одеської, Житомирської, Львівської, Закарпатської, Київської, Івано-Франківської та інших областей. Для того аби затестити швидкісний Інтернет потрібно замінити старі SIM-карти на нові. Це можна зробити у відділенні та магазині оператора безкоштовно.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.