Деяким українцям 6500 гривень з Дії виплачена помилково: гроші треба повернути

Пам’ятаєте одну з найпершизьдопомог від держави, які могли отримати працівники, що через війну втратили можливість працювати. Подавши заявку, громадяни могли отримати 6500 грн. Так от — деяким громадянам доведеться повернути допомогу. Ще на початку виплат уряд допустив серйозну помилку.

У Міністерстві повідомили, що нещодавно було проведено низку перевірок отримувачів допомоги. Перевірка показала, що виплати отримували застраховані працівники, які працювали в державних установах. Як виявилось, такі громадяни не зможуть отримувати кошти, які працюють за умовою трудового контракту, гіг-контракту, цивільно-правових договорах.

Тому, українці, що працюють у  бюджетних установах та фондах не повинні були отримувати допомогу. Крім того, інформація про це з’явилась зовсім нещодавно. Як тепер українці мають повертати кошти, які, можливо, вже витратили? Варто взяти до уваги й те, що зараз не зовсім легкі часи, а громадяни мусять виплатити кошти державі, які отримали багато місяців тому. Експерти стверджують, що держава вже не зможе змусити громадян віддати ці кошти.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.