Як назавжди видалити повідомлення з Viber

Viber користується широкою популярністю серед населення. Проте, не всі знають як повністю виплатили всі повідомлення з чатів. Повідомлення потрібно видаляти для того, щоб очищати пам’ять та кеш. Навіть якщо ви видалити обрані чати, це не допоможе вам звільнити пам’ять. Ми розкажемо вам про декілька способів, які допоможуть очистити пам’ять:

  1. Перш за все, варто видалити журнал історій. Це журнал, в якому зберігаються всі дані про активність користувача та кількість його листування. Для його очищення потрібно перейти до налаштувань та обрати опцію «Дзвінки та повідомлення», потім у меню вибрати пункт «Очистити історію повідомлень».
  2. Ви також зможете видалити окремі повідомлення. Для цього необхідно перейти до будь-якого діалогу у месенджері та обрати певні повідомлення для видалення. І вам буде запропоновано видалити повідомлення як і в себе, так і у вашого співрозмовника.
  3. У Viber доступна функція, яка дозволить повністю видалити чат. Для цього потрібно перейти до переписки, а потім затиснути її пальцем. Серед обраних опцій оберіть «Видалити».
  4. Ви можете видалити повідомлення з групових чатів, не виходячи з них. Для цього серед списку шукаємо потрібно групу та затискаємо кнопку. Серед запропонованих послуг ми обираємо «Видалити». Майте на увазі, що повідомлення можуть бути видалені як і у вас, так і у ваших співрозмовників.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.