“ПриватБанк” починає виплати грошової допомоги неповнолітнім та підліткам

Багатьом українцям довелось шукати більш безпечних куточків, рятуючи своє життя та життя рідних. Внутрішньо переміщені особи зможуть розраховувати на достатню кількість допомоги від державних та міжнародних організацій. Проте, вперше підлітки та неповнолітні зможуть отримати матеріальну виплату на свою власну банківську картку.

Виплачувати допомогу від міжнародних організацій неповнолітнім буде «ПриватБанк». Банк розпочинає виплати переказів Western Union з грошовою допомогою внутрішньо переміщеним особам. На момент отримання допомоги переселенцям має бути від від 14 до 18 років. Для отримання допомоги від ООН World Food Programme, WFP, перш за все, потірбно відкрити картку для виплат. Це можна зробити у будь-якому виділенні «ПриватБанку». При цьому присутність батьків чи опікунів не є обов’язковою. Сума виплат залишилась незмінною: 2 200 грн на місцями.

Юні громадяни від 14 до 16 років, після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union, можуть отримати переказ виключно на картку ПриватБанку у Приват24 або відділенні банку. Допомога було доступною у всіх каналах ПриватБанку: Приват24, банкоматах, терміналах самообслуговування, відділеннях банку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.