Один з мобільних операторів роздадуть Інтернет і хвилини на шару

Популярний мобільний оператор lifecell запустив для своїх абонентів вигідну акцію під назвою “Байрактар”. Користувачі отримають безкоштовні хвилини та мегабайти. Оператори роблять все для того, аби абонентам були на зв’язку. Про цю новину оператор повідомив на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Акція триватиме з 22 червня по 31 серпня. Підключивши послугу абоненти отримують безлімітний мобільний інтернет та дзвінки по Україні. Після підключення послуги триватиме протягом 24 години. Тобто, абоненти можуть скористатися пропозицією в будь-який момент.

Щоб замовити акцію потрібно сплатити тарифний пакет, а потім набрати код *777#. Після цього ви отримуєте добовий послів на 24 години.Для нових абонентів акція буде безкоштовною, а використати її можна 3 рази. Вартість підключення для звичайних абонентів становить 25₴.

Майте на увазі, що якщо ви використали перших 20 ГБ інтернету, то швидкість буде обмежена до 1 мегабіта на секунду. Обсяг трафіку залишиться незмінним, але ліміт буде тривати до кінця вичерпання послуг. Якщо ж ви витратили 120 хвилин на дзвінки ,ду ліміт на наступні буде складати 3 хвилини кожен. Якщо використати перші 120 хвилин акційних дзвінків, то наступні дзвінки не можуть перевищувати 3 хвилини кожен. Обсяг хвилин при цьому також не будуть обмежувати.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.